Vreme: Zatišje pred novim udarcem

Foto: Profimedia
Vremenoslovci svarijo.
Oglej si celoten članek

Po zatišju prihajajo nove nevihte, napovedujejo vremenoslovci na Arsu. Danes bo sicer delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. "Nastajale bodo plohe, sredi dneva in popoldne tudi nevihte. Dnevne temperature bodo od 23 do 28 stopinj Celzija," je zapisano na spletni strani Arsa.

Jutri bo vreme že slabše, spremenljivo oblačno bo s plohami in nevihtami. Jutranje temperature bodo od 11 do 16, ob morju okoli 18, najvišje dnevne od 21 do 25, na Primorskem do 27 stopinj.

"V nedeljo in v ponedeljek bo več sončnega vremena, popoldne bo v notranjosti Slovenije še nastalo nekaj ploh in neviht," napovedujejo na Arsu.

Slovenci se še vedno niso javili Ta posnetek kaže, kako je veter v Grčiji vse odnašal

Od 15. do 20. julija

Foto: Arso Vreme preglednica

Vremenska slika kaže, da bo nad srednjo in južno Evropo območje enakomernega zračnega tlaka. V višinah bo prevladoval severozahodni zračni tok, s katerim bo proti Alpam pritekal razmeroma hladen in vlažen zrak.

"Dopoldnevi bodo razmeroma sončni, popoldne pa bo od srede naprej povečana verjetnost za nastanek ploh in neviht. Vročine ne bo, najvišje dnevne temperature bodo okoli 25, na Primorskem do 28 stopinj," sklenejo na Arsu.

Napoved Srednjeročna napoved: Takšno bo vreme po 20. juliju

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.