Vremensko opozorilo. Zima tudi vnaprej ne bo popuščala.

Foto: Profimedia
Vremenoslovci izdali opozorilo druge stopnje.
Oglej si celoten članek

Vremenoslovci na Arsu so za danes izdali opozorilo: "Predvsem v severni in severovzhodni Sloveniji bo v soboto od zgodnjega jutra do sredine popoldneva pihal močan severni veter, ki bo presegal hitrost 70 km/h, na izpostavljenih legah pa tudi 90 km/h."

Danes bo sicer pretežno jasno, ponekod v severnih krajih občasno zmerno oblačno. Na Primorskem in Notranjskem bo sprva nekaj megle. Zapihal bo okrepljen severni veter, na Primorskem popoldne burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 11, na Primorskem do 14 stopinj.

Jutri bo sprva precej jasno, čez dan se bo nekoliko pooblačilo. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -11 do -3, ob morju malo nad 0, najvišje dnevne od 0 do 5, na Goriškem in ob morju do 8 stopinj.

Teden se bo s ponedeljkom začel z zmerno do pretežno oblačnim vremenom, še bo pihal severovzhodnik. V torek bo precej jasno in hladno.

Napoved od 7. do 12. februarja

Naši kraji bodo v območju visokega zračnega tlaka in hladnega ter suhega zraka, kaže vremenska slika.

V prvi polovici prihodnjega tedna bo prevladovalo precej jasno vreme z mrzlimi jutri. V nadaljevanju tedna bo občasno nekaj oblačnosti. Dokaj mrzlo bo, dnevne temperature bodo večinoma malo nad 0 stopinjami. Na Primorskem bo pihala burja.

Foto: Arso Vreme preglednica

Vreme Legendarni napovedovalec vremena meni, da bo zima vztrajala še toliko časa

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:47 4. Februar 2023.

    Zima tudi vnaprej ne bo popuščala..., kje pa je to, letos še prave zime nisem videl, razen nekaj snežink?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.