"Vse je narejeno približno na pol"

Foto: Žurnal24 (Foto: Živa Zakšek)
Avtocesta. Pred uporabnim dovoljenjem še soglasje k tehničnemu.
Oglej si celoten članek

Trebnje. Trebanjski občinski svet od župana Alojzija Kastelica zahteva, da ne sme dati soglasja k tehničnemu prevzemu avtoceste, dokler ne bodo izpolnjeni vsi sklepi. Te sklepe so sprejeli na zadnji seji in so povzeti po ugotovitvah komisije, ki je spremljala gradnjo avtoceste, je v imenu skupine 13 svetnikov izpostavil trenutni vodja Bojan Rajer.

Od strokovnih služb občine pričakujejo, da bodo pregledali občinske objekte in zbrali konkretne pripombe ljudi, ki so se jim razmere med gradnjo avtoceste poslabšale, nato pa bodo pri tehničnem pregledu te pripombe v zapisniku posredovali upravnemu organu, ki je pristojen za izdajo uporabnega dovoljenja za avtocesto na odseku Pluska–Karteljevo.

Kot je povedal Kastelic, je na tehnični pregled dal negativno mnenje, ker objekti še niso dokončani, veliko težav pa naj bi bilo tudi na sami trasi avtoceste. “Vse je narejeno približno na pol. Upam, da se bo stanje do četrtka, ko naj bi imeli vnovični tehnični pregled, popravilo in da bodo bistveni problemi na sami trasi odstranjeni,” je pojasnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.