Vse na enem mestu o turizmu

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

V Ljubljani se v nedeljo zaključi turistični sejem, ki združuje sejme Turizem in prosti čas, Salon plovil, Festival kamping in karavaning ter borzo ponudbe in povpraševanja poslovnega turizma.
Oglej si celoten članek

Na 13.000 kvadratnih metrih se tako predstavlja 542 podjetij iz 25 držav, organizatorji pa pričakujejo več kot 30.000 obiskovalcev. Sejem sicer poteka pod skupnim motom Izberi svojo smer! in združuje vse subjekte turizma v Sloveniji. Turizem in prosti čas ponuja pregled turistične ponudbe ter možnosti spoznavanja Slovenije in sveta, Na Salonu plovil pa je predstavljena ponudba manjših športnih in turističnih plovil, na Festivalu kamping in karavaning, ki ga organizira As-press, pa je na ogled ponudba počitniških vozil in opreme za kampiranje.

Brezplačen vstop
Skupni moto prireditve, za katero ni vstopnine, pomeni, da je mogoče najti ponudbo za vsakega obiskovalca, za vsak žep, za krajši ali daljši čas, doma ali na tujem, v plovilu ali na kolesih, v hotelu, zdravilišču ali v kampu, pravijo v Gospodarskem razstavišču. Sejem želi postati tudi stičišče ponudbe in povpraševanja med zahodno in jugovzhodno Evropo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.