Slovenija
5 ogledov

Vse na enem mestu o turizmu

1/2
Žurnal24 main
V Ljubljani se v nedeljo zaključi turistični sejem, ki združuje sejme Turizem in prosti čas, Salon plovil, Festival kamping in karavaning ter borzo ponudbe in povpraševanja poslovnega turizma.

Na 13.000 kvadratnih metrih se tako predstavlja 542 podjetij iz 25 držav, organizatorji pa pričakujejo več kot 30.000 obiskovalcev. Sejem sicer poteka pod skupnim motom Izberi svojo smer! in združuje vse subjekte turizma v Sloveniji. Turizem in prosti čas ponuja pregled turistične ponudbe ter možnosti spoznavanja Slovenije in sveta, Na Salonu plovil pa je predstavljena ponudba manjših športnih in turističnih plovil, na Festivalu kamping in karavaning, ki ga organizira As-press, pa je na ogled ponudba počitniških vozil in opreme za kampiranje.

Brezplačen vstop
Skupni moto prireditve, za katero ni vstopnine, pomeni, da je mogoče najti ponudbo za vsakega obiskovalca, za vsak žep, za krajši ali daljši čas, doma ali na tujem, v plovilu ali na kolesih, v hotelu, zdravilišču ali v kampu, pravijo v Gospodarskem razstavišču. Sejem želi postati tudi stičišče ponudbe in povpraševanja med zahodno in jugovzhodno Evropo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.