Vse širša iskalna akcija

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mladenič iz Lendave je še vedno pogrešan, nazadnje so ga videli v Ljubljani, kjer je študiral.
Oglej si celoten članek

Minulo sredo je bila Policijska postaja Ljubljana Moste obveščena, da je od 15. oktobra pogrešan 22-letni Damjan Frančić iz Lendave, ki pa je zaradi študija živel v Ljubljani.

Pogrešani je visok okrog 180 centimetrov in je suhe postave ter ima temno rjave kratke lase. Oblačila, ki jih nosi, niso znana. Nazadnje so ga videli v Ljubljani. 

Facebook skupina 

Foto: Facebook Damjan Damjan pa je žal še vedno pogrešan, zato so njegovi prijatelji in domači začeli s široko iskalno akcijo. Po številnih krajih obešajo plakate, ustanovili so tudi Facebook skupino Iščemo Damjana, ki je imela v petek popoldan čez 500 članov.

Vse, ki bi Damjana opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, policija prosi, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080-1200. Lahko se pridružite tudi facebook skupini in pomagate po svojih najboljših močeh. 

anja.scuka@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.