Slovenija > Črna kronika
34 ogledov

Vse širša iskalna akcija

Damjan Facebook
Mladenič iz Lendave je še vedno pogrešan, nazadnje so ga videli v Ljubljani, kjer je študiral.

Minulo sredo je bila Policijska postaja Ljubljana Moste obveščena, da je od 15. oktobra pogrešan 22-letni Damjan Frančić iz Lendave, ki pa je zaradi študija živel v Ljubljani.

Pogrešani je visok okrog 180 centimetrov in je suhe postave ter ima temno rjave kratke lase. Oblačila, ki jih nosi, niso znana. Nazadnje so ga videli v Ljubljani. 

Facebook skupina 

Damjan | Avtor: Facebook Facebook
Damjan pa je žal še vedno pogrešan, zato so njegovi prijatelji in domači začeli s široko iskalno akcijo. Po številnih krajih obešajo plakate, ustanovili so tudi Facebook skupino Iščemo Damjana, ki je imela v petek popoldan čez 500 članov.

Vse, ki bi Damjana opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, policija prosi, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080-1200. Lahko se pridružite tudi facebook skupini in pomagate po svojih najboljših močeh. 

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.