Vsi nizkocenovni leti na dlani

Foto: Nizkocenovci.si Nizkocenovci.si Foto: Nizkocenovci.si Nizkocenovci.si Foto: Nizkocenovci.si Ekipa Nizkocenovci.si
Nizkocenovci.si. Poenostavljeno iskanje nizkocenovnih letov.
Oglej si celoten članek

"Izhajali smo iz problema, ki smo ga imeli sami. Želeli smo leteti v Berlin, izkazalo pa se je, da je iskanje najbližjega in najugodnejšega leta vzelo več, kakor pa traja let sam. Tako smo rekli, da temu želimo narediti konec," pripoveduje Matej Gaser idejni vodja ekipe, ki ustvarja stran nizkocenovci.si.

Posebnost nizkocenovci.si je, da uporabnik v nekaj sekundah najde najbližje direktne nizkocenovne povezave do želene destinacije. Pri tem pa mora vpisati le ciljno mesto, ne pa tudi datuma, poleg tega uporabniku ni treba označevati, ali želi enosmerno ali povratno karto.

Aplikacija pregleda povezave vseh evropskih nizkocenovnih letalskih prevoznikov in jih prikaže na zemljevidu. Uporabnik lahko najde tudi letališča, od koder je možno leteti do želene destinacije ter kakšne so možnosti poceni letov v bližini.

Na poti v Evropo in svet

V ekipi sta poleg Gaserja še Aljaž Božič in Nejc Anclin. "Aplikacijo želimo najprej nadgraditi, da bodo uporabniki lahko na naši strani primerjali tudi cene letov, v naslednjem koraku pa morda tudi kupovali. Zatem pa si želimo s pomočjo investitorja prodreti na evropski trg ter olajšati iskanje kart več kot 100 milijonom Evropejcem letno, ki že letijo z nizkocenovnimi letalskimi prevozniki," vizijo razvoja pojasnjuje Gaser.

S prvimi odzivi so zadovoljni, v treh dneh po objavi strani je imela več kot 10.000 ogledov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:14 20. April 2014.

    Razumem da oglašujete slovensko stran, zelo lepo, vendar roko na srce: tale stran sploh ne deluje oz. če po "ne …

  • Zgleda zelo lepo oblikovano samo res upam da bo tako zgledna tudi glavna funkcija te strani torej prikazovanje cen. Sicer …

  • 20:34 19. April 2014.

    Se trudimo, da vključimo cene čimprej :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.