Slovenija
1389 ogledov

Vsi nizkocenovni leti na dlani

Nizkocenovci.si
1/3
Nizkocenovci.si
Nizkocenovci.si. Poenostavljeno iskanje nizkocenovnih letov.

"Izhajali smo iz problema, ki smo ga imeli sami. Želeli smo leteti v Berlin, izkazalo pa se je, da je iskanje najbližjega in najugodnejšega leta vzelo več, kakor pa traja let sam. Tako smo rekli, da temu želimo narediti konec," pripoveduje Matej Gaser idejni vodja ekipe, ki ustvarja stran nizkocenovci.si.

Posebnost nizkocenovci.si je, da uporabnik v nekaj sekundah najde najbližje direktne nizkocenovne povezave do želene destinacije. Pri tem pa mora vpisati le ciljno mesto, ne pa tudi datuma, poleg tega uporabniku ni treba označevati, ali želi enosmerno ali povratno karto.

Aplikacija pregleda povezave vseh evropskih nizkocenovnih letalskih prevoznikov in jih prikaže na zemljevidu. Uporabnik lahko najde tudi letališča, od koder je možno leteti do želene destinacije ter kakšne so možnosti poceni letov v bližini.

Na poti v Evropo in svet

V ekipi sta poleg Gaserja še Aljaž Božič in Nejc Anclin. "Aplikacijo želimo najprej nadgraditi, da bodo uporabniki lahko na naši strani primerjali tudi cene letov, v naslednjem koraku pa morda tudi kupovali. Zatem pa si želimo s pomočjo investitorja prodreti na evropski trg ter olajšati iskanje kart več kot 100 milijonom Evropejcem letno, ki že letijo z nizkocenovnimi letalskimi prevozniki," vizijo razvoja pojasnjuje Gaser.

S prvimi odzivi so zadovoljni, v treh dneh po objavi strani je imela več kot 10.000 ogledov.

Komentarjev 5
  • Ve Ka 14:14 20.april 2014.

    Razumem da oglašujete slovensko stran, zelo lepo, vendar roko na srce: tale stran sploh ne deluje oz. če po "ne vem kolem času" že uspe "izpljunit" nek rezultat, potem je ta totalno neuporaben.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:01 19.april 2014.

    Zgleda zelo lepo oblikovano samo res upam da bo tako zgledna tudi glavna funkcija te strani torej prikazovanje cen. Sicer pa mogoče za navdih velja tud druge primerjalnike cen pogledat npr skyscanner pa farecompare, momondo pa kayak. Sam boste mogl ...prikaži več kr se potrudt da boste uspel ker je že tok enih primerjalnikov. Ampak da se predvsem če boste pritegnil s svojim stilom in funkcionalnostjo.

  • Matej Gaser 20:34 19.april 2014.

    Se trudimo, da vključimo cene čimprej :)