Vstajniki gredo v Bohinj

Foto: VLV
Foto: VLV
Opozarjamo- nismo pozabili! Aktivisti Gibanja Vseslovenska ljudska vstaja bodo protestno kampanjo v soboto nadaljevali v "majhnem, a neprecenljivem kotičku naše dežele" Bohinju.
Oglej si celoten članek

"Tam bomo opozorili predvsem na nekatere težave v Triglavskem narodnem parku -  edinem narodnem parku Slovenije. Toda park, ki naj bi po vseh  definicijah varovanega območja predstavljal sožitje ljudi, narave in kulture, je zadnje čase vir nezadovoljstva med ljudmi, ki bivajo v njem ter še en primer stagnacije razvoja in  premajhnega posluha države zanj!" so sporočili vstajniki.

Iz Ribčevega Laza se bodo odpravili v Staro Fužino, kjer bodo na mostu nad reko Mostnico opozorili na to, da mora voda ostati "skupna last in predvsem strateška dobrina, ne pa tržno blago".


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:32 12. April 2013.

    Tiste prave demonstracije (socialne) šele pridejo in to v Mariboru. V Mariboru je tri četrt folka tako ali drugače odvisnih …

  • 21:13 11. April 2013.

    V Bohinj???? Dajtze naravnost povedat, da ste dosegli svoj cilj, da Janša odide in da vaši botri pridejo na oblast, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.