Slovenija
28 ogledov

Vstajniki gredo v Bohinj

Vstaja VLV
Opozarjamo- nismo pozabili! Aktivisti Gibanja Vseslovenska ljudska vstaja bodo protestno kampanjo v soboto nadaljevali v "majhnem, a neprecenljivem kotičku naše dežele" Bohinju.

"Tam bomo opozorili predvsem na nekatere težave v Triglavskem narodnem parku -  edinem narodnem parku Slovenije. Toda park, ki naj bi po vseh  definicijah varovanega območja predstavljal sožitje ljudi, narave in kulture, je zadnje čase vir nezadovoljstva med ljudmi, ki bivajo v njem ter še en primer stagnacije razvoja in  premajhnega posluha države zanj!" so sporočili vstajniki.

Iz Ribčevega Laza se bodo odpravili v Staro Fužino, kjer bodo na mostu nad reko Mostnico opozorili na to, da mora voda ostati "skupna last in predvsem strateška dobrina, ne pa tržno blago".


Komentarjev 2
  • mirko 00:32 12.april 2013.

    Tiste prave demonstracije (socialne) šele pridejo in to v Mariboru. V Mariboru je tri četrt folka tako ali drugače odvisnih od socialnih transferjev. Prepričan sem, da bo ta vlada, vlada Bratušek, najprej zarezala v socialne transferje. Počasi so začeli spoznavat, ...prikaži več da če bodo še bolj obremenili gospodarstvo, si bodo nataknili štrik na vrat.

  • Stolp 21:13 11.april 2013.

    V Bohinj???? Dajtze naravnost povedat, da ste dosegli svoj cilj, da Janša odide in da vaši botri pridejo na oblast, sedaj pa se vm sladko jebe in boste živeli od denarja, ki so vam ga dali kake pol leta, leto ...prikaži več pol boste pa spet viseli na sociali.