Vzgojiteljice brez stranišča

Foto: Žurnal24 Ravnateljica Nevenka Škrlj je bila z odgovorom skromna, zato nam ni uspelo izved
Sanitarije za odrasle v vrtcu na Osnovni šoli Simona Jenka v Kranju so že približno eno leto pokvarjene.
Oglej si celoten članek
Bralec nas je obvestil o težavi, s katero se spopadajo v vrtcu na Osnovni šoli (OŠ) Simona Jenka: stranišče za odrasle že približno eno leto ne deluje. Katero stranišče uporabljajo vzgojiteljice, ostaja uganka.

 
 

Ugibam lahko, da vzgojiteljice uporabljajo kar vece za otroke.

bralec Žurnala24

 
Skopi z odgovorom
Na ravnateljico OŠ in vrtca Nevenko Šrklj smo naslovili nekaj vprašanj, med drugim tudi, koliko časa je stranišče v okvari, katere investicije so v tem času opravili na šoli ter kdaj nameravajo stranišče popraviti. Škrljeva je to komentirala le z “vse, kar se na šoli obnavlja, investira in dela, je potrdil svet šole”. Več ni želela povedati, zanimalo pa jo je, kdo nas je obvestil o težavi.

 

Slaba dva milijona

Investicije. Do zdaj so v MOK osnovnim šolam namenili 1.684.411 evrov sredstev, do konca leta pa bodo vložili še približno 250 tisočakov.

Lastno. Šole za vzdrževanje namenjajo tudi lastna sredstva od najemnin.

Z lastnimi sredstvi
Na Mestni občini Kranj (MOK) so nam pojasnili, da v šoli sanitarije obnavljajo z lastnimi sredstvi in da bi nam morali podatke dati tam.

Največji investiciji na šoli iz sredstev MOK sta bili sicer dvigalo za invalide v vrednosti 25 tisoč evrov ter izdelava projektne dokumentacije in pridobitev gradbenega dovoljenja za obnovo razdelilne kuhinje na podružnični šoli Primskovo v višini 9.500 evrov.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.