Vzpon na (politični) vrh

Foto: Žurnal24
Vzpon na Triglav je po Janševih besedah pokazal, da je stranka v dobri kondiciji, pogled pa jim je segel tudi v prihodnost.
Oglej si celoten članek
"S Triglava se danes, ko se megle razkadijo, vidi daleč, vsaj tja do leta 2012 - in tja seže tudi naš pogled," je na vrhu Triglava danes povedal predsednik SDS in premier Janez Janša. Slovenija je po besedah premierja zadnja štiri let na pravi poti. V SDS se bodo potrudili, da bodo tudi v prihodnjih štirih letih vso energijo usmerili v delo za dobrobit Slovenije.

Letošnji vzpon na vrh slovenskega očaka napoveduje vzpon SDS na politični vrh, je potrdil Janša. Vseeno pa je druženje v naravi dobra priložnost za sodelovanje izven strankarskih okvirov.

Premierja so vprašali za mnenje o javnomnenjskih raziskavah, a je dejal, da se z njimi ne obremenjuje. Pred štirimi leti so jim javnomnenjske raziskave pripisale med devet in 12 odstotki glasov, dobili pa so jih 29. "Toliko o verodostojnosti javnomnenjskih raziskav.“ Bolj kot javnomnenjske raziskave je pomembno, da se Slovenija v naslednjih štirih letih osredotoči na "nadaljnji razvoj, nadaljnjo gospodarska rast, pravično delitev ustvarjenega in tudi povezovalno politiko".
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.