Slovenija
17 ogledov

Vzpon na (politični) vrh

Žurnal24 main
Vzpon na Triglav je po Janševih besedah pokazal, da je stranka v dobri kondiciji, pogled pa jim je segel tudi v prihodnost.
"S Triglava se danes, ko se megle razkadijo, vidi daleč, vsaj tja do leta 2012 - in tja seže tudi naš pogled," je na vrhu Triglava danes povedal predsednik SDS in premier Janez Janša. Slovenija je po besedah premierja zadnja štiri let na pravi poti. V SDS se bodo potrudili, da bodo tudi v prihodnjih štirih letih vso energijo usmerili v delo za dobrobit Slovenije.

Letošnji vzpon na vrh slovenskega očaka napoveduje vzpon SDS na politični vrh, je potrdil Janša. Vseeno pa je druženje v naravi dobra priložnost za sodelovanje izven strankarskih okvirov.

Premierja so vprašali za mnenje o javnomnenjskih raziskavah, a je dejal, da se z njimi ne obremenjuje. Pred štirimi leti so jim javnomnenjske raziskave pripisale med devet in 12 odstotki glasov, dobili pa so jih 29. "Toliko o verodostojnosti javnomnenjskih raziskav.“ Bolj kot javnomnenjske raziskave je pomembno, da se Slovenija v naslednjih štirih letih osredotoči na "nadaljnji razvoj, nadaljnjo gospodarska rast, pravično delitev ustvarjenega in tudi povezovalno politiko".
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.