Vzrok zrušitve gradbenega odra še ni znan

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Trije delavci, ki so skupaj z delom gradbenega odra pri gradnji mostu zgrmeli v Ljubljanico, so bili stari 56, 57 in 58 let, so sporočili s policije.
Oglej si celoten članek

Znanih je nekaj več podrobnosti o delovni nesreči pri gradnji mostu v Ljubljani, ko so z dvigalom prestavljali podporno konstrukcijo, pri čemer je prišlo do zrušitve ostalega dela odra. Konstrukcija in trije delavci so padli v reko Ljubljanico, pri čemer je "56-letni delavec utrpel hude telesne poškodbe, 57- in 58-letna delavca pa lažje," so sporočili s policije. "Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil in preverjanje okoliščin dogodka. O ugotovitvah bo obveščeno tožilstvo." Nesreča se je zgodila okoli pol treh popoldne na mostu, ki bo povezoval Njegoševo in Roško cesto v Ljubljani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:28 19. Avgust 2011.

    Kot se je zgodilo pri demontaži na Mrtvaškega mostu, takjo se je zgodila pazi slučaja 200m višje , z podobno …

  • 11:45 19. Avgust 2011.

    Iz neuradnih virov se je zvedelo,da je šla med tem,ko so delali delavci na odru čez gospa HILDA,ki je poleg …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.