Slovenija > Črna kronika
34 ogledov

Vzrok zrušitve gradbenega odra še ni znan

Nesreča na mostu čez Ljubljanico v bližini Cukrarne. Boštjan Tacol
Trije delavci, ki so skupaj z delom gradbenega odra pri gradnji mostu zgrmeli v Ljubljanico, so bili stari 56, 57 in 58 let, so sporočili s policije.

Znanih je nekaj več podrobnosti o delovni nesreči pri gradnji mostu v Ljubljani, ko so z dvigalom prestavljali podporno konstrukcijo, pri čemer je prišlo do zrušitve ostalega dela odra. Konstrukcija in trije delavci so padli v reko Ljubljanico, pri čemer je "56-letni delavec utrpel hude telesne poškodbe, 57- in 58-letna delavca pa lažje," so sporočili s policije. "Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil in preverjanje okoliščin dogodka. O ugotovitvah bo obveščeno tožilstvo." Nesreča se je zgodila okoli pol treh popoldne na mostu, ki bo povezoval Njegoševo in Roško cesto v Ljubljani.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 23:28 19.avgust 2011.

    Kot se je zgodilo pri demontaži na Mrtvaškega mostu, takjo se je zgodila pazi slučaja 200m višje , z podobno stvarjo. Rešetke in njihova statika niso stvar gradbenih AMPAK strojnih inžinirjev, še najmanj pa enga šnelkursarskega žerjavista, delovodje in tistih ...prikaži več , ki zmeraj ob taki šlampariji nahebejo. Ja , če ga je prikleščilo , je šla noga al pa roka. Zakaj? Ja zato če nič drugega, ker je en mojster postavil konstrukcijo-SCT- drugi mojster jo je pa hotel odstraniti !!!!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 11:45 19.avgust 2011.

    Iz neuradnih virov se je zvedelo,da je šla med tem,ko so delali delavci na odru čez gospa HILDA,ki je poleg sebe čez most nosila torbe polne denarja,saj je hotela poplačati svoje delavce,ki so zdaj pri drugem delodajalcu?Žal nesreča nikoli ne ...prikaži več počiva in kjer je gospa HILDA je tudi nesreča!