Wolf bo tožil Cvikla

Foto: Žurnal24 Wolf napoveduje, da se bosta s Cviklom srečala na sodni klopi. (Foto: Boštjan Ta
Poslovnež Walter Wolf napoveduje, da bo tožil Milana M. Cvikla. Zanj trdi, da je "mentalni invalid" in "lažnivec".
Oglej si celoten članek

V Demokraciji pogovor s poslovnežem Walterjem Wolfom – govora je zlasti o aferi Patria. Ob izbruhu slednje je danes član evropskega računskega sodišča Milan M. Cvikl dejal, da ima papir, ki izkazuje, da je Wolf Janši izročil 300 tisoč evrov.

Wolf je vrnil, da je Cvikl "mentalni invalid“ in "lažnivec". Kot napoveduje, bo proti njemu še pravno ukrepal: "Tožil ga bom in takrat bodo za to izvedele tudi svetovne tiskovne agencije, kot je denimo Reuters," je napovedal.

Wolf sicer ponovno zavrača kakršnekoli sumljive posle okrog Patrie. Poudarja, da so teorije, da naj bi bila Patria na razpisu izbrana zaradi podkupnin, ki naj bi jih prejeli državni uradniki na ministrstvu za obrambo, "tako nore, da si jih je zelo težko predstavljati".

Dodaja, da se "ne boji, da ne bi videl svojega denarja“. Kot je povedal, je imel on oziroma njegovo liechtensteinsko podjetje svetovalno pogodbo sklenjeno z dunajskim poslovnežem Wolfgangom Riedlom. "Riedl sedaj toži Patrio, in ko jo bo iztožil, bom tudi jaz dobil svoj delež," je pojasnil.

Wolf se je sicer prejšnji petek v tožbi zaradi razžalitve poravnal s predsednikom upravnega odbora Viator&Vektorja Zdenkom Pavčkom. Kdaj naj bi vložil tožbo zoper Cvikla, ni natančno opredelil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.