Z 10 metrov padel na tla

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Jadralni padalec, sicer državljan Litve, je včeraj ob padcu utrpel hude poškodbe hrbtenice.
Oglej si celoten članek

Novogoriški policisti so včeraj zabeležili nov primer poškodbe jadralnega padalca. Kot smo že poročali, je okoli 13. ure z vzletišča jadralnih padalcev nad Lijakom pri Novi Gorici z jadralnim padalom vzletel 49-letni državljan Litve.

Takoj po vzletu, na višini približno 10 metrov od tal, mu je sunek vetra zaprl padalo, zaradi česar je strmoglavil na tla. Pri tem si je huje poškodoval hrbtenico in bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico Šempeter.

Danes ponoči pa so neznani storilci iz posod za gorivo tovornega vozila slovaških registrskih številk, ki je bilo parkirano za stavbo bencinskega servisa ob hitri cesti Ajdovščina–Šempeter pri Gorici, iztočili okoli 660 litrov dizelskega goriva in jo popihali neznano kam. Lastnika so tako oškodovali za 774 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.