Z akcijo preventivno nad zimo

Foto: Žurnal24 Jutri vam bodo brezplačno pregledali pnevmatike in akumulatorje. (Foto: Jerca Bo
Varnost. V Kranjski Gori in Mojstrani priprave avtomobilov in voznikov na zimsko vožnjo.
Oglej si celoten članek

Policijska postaja Kranjska Gora in svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kranjska Gora ta teden organizirata preventivno akcijo Čista stekla in dober profil za večjo varnosti pozimi, s katero želita opozoriti, kako pomembno je imeti dobro opremo za vožnjo v zimskih razmerah.

Brezplačni pregledi
Preventivna akcija bo potekala jutri med 11. in 17. uro na bencinskem servisu Petrol v Savskem naselju v Kranjski Gori, kjer bodo voznikom brezplačno pregledovali pnevmatike, svetlobna telesa ter stanje tekočin v avtomobilu, brisalnikov in akumulatorjev. Vsak, ki bo z vozilom sodeloval pri pregledu, bo prejel tudi strgalo za čiščenje stekel vozila in merilnik pritiska v pnevmatikah.

Pravila vožnje pozimi
V četrtek ob 14. uri pa v sklopu akcije v Policijski pisarni Mojstrana prirejajo predavanje o pravilih vožnje v zimskih razmerah. Tudi tukaj udeležence čakata brezplačno strgalo za stekla in merilnik pritiska v pnevmatikah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.