Slovenija
39 ogledov

Z akcijo preventivno nad zimo

Jutri vam bodo brezplačno pregledali pnevmatike in akumulatorje. (Foto: Jerca Bo Žurnal24 main
Varnost. V Kranjski Gori in Mojstrani priprave avtomobilov in voznikov na zimsko vožnjo.

Policijska postaja Kranjska Gora in svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kranjska Gora ta teden organizirata preventivno akcijo Čista stekla in dober profil za večjo varnosti pozimi, s katero želita opozoriti, kako pomembno je imeti dobro opremo za vožnjo v zimskih razmerah.

Brezplačni pregledi
Preventivna akcija bo potekala jutri med 11. in 17. uro na bencinskem servisu Petrol v Savskem naselju v Kranjski Gori, kjer bodo voznikom brezplačno pregledovali pnevmatike, svetlobna telesa ter stanje tekočin v avtomobilu, brisalnikov in akumulatorjev. Vsak, ki bo z vozilom sodeloval pri pregledu, bo prejel tudi strgalo za čiščenje stekel vozila in merilnik pritiska v pnevmatikah.

Pravila vožnje pozimi
V četrtek ob 14. uri pa v sklopu akcije v Policijski pisarni Mojstrana prirejajo predavanje o pravilih vožnje v zimskih razmerah. Tudi tukaj udeležence čakata brezplačno strgalo za stekla in merilnik pritiska v pnevmatikah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.