Z akrobacijami s skuterji v letošnjo Internautico

Foto: Suzana Kos Skuterji na Internautici Foto: Suzana Kos Skuterji na Internautici Foto: Suzana Kos Skuterji na Internautici Foto: Suzana Kos Skuterji na Internautici Foto: Suzana Kos Skuterji na Internautici
Novost. Namesto v šestih zaporednih dneh bo letošnja Internautica potekala v dveh zaporednih koncih tedna.
Oglej si celoten članek

V portoroški marini je svoja vrata odprl že 18. mednarodni sejem navtike Internautica. Glavna novost letošnje izvedbe te odmevne navtične prireditve je, da bo tokrat dogajanje namesto v šestih zaporednih dneh potekalo v dveh zaporednih koncih tedna. Internautica bo tako za obiskovalce odprta od danes do nedelje ter še naslednji konec tedna.

Aktivnosti tudi med tednom

V dnevih med obema koncema tedna bo sejmišče za obiskovalce zaprto, vsem zainteresiranim razstavljavcem pa bodo omogočili, da v sodelovanju z organizatorjem pripravijo posebne tematske dogodke, kot so preizkusi plovil, novinarski dnevi, srečanja zastopnikov posameznih blagovnih znamk in podobno.

Pestro dogajanje

Na Internautici bodo v prvi vrsti na pregleden način predstavili številne navtične novosti in zanimivosti najpomembnejših svetovnih in domačih navtičnih proizvajalcev, organizatorji pa napovedujejo tudi pestro vzporedno dogajanje. Tako se bodo poleg predstavitve motornih plovil in jadrnic, inovacij v navtiki, tehničnih pripomočkov in opreme zvrstili tudi strokovna srečanja in simpoziji. V okviru sejma bodo izbirali tudi jadransko plovilo leta, pripravili pa bodo tudi srečanje starodobnih plovil in vozil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.