Slovenija
16 ogledov

Z akrobacijami s skuterji v letošnjo Internautico

Skuterji na Internautici
1/5
Suzana Kos
Novost. Namesto v šestih zaporednih dneh bo letošnja Internautica potekala v dveh zaporednih koncih tedna.

V portoroški marini je svoja vrata odprl že 18. mednarodni sejem navtike Internautica. Glavna novost letošnje izvedbe te odmevne navtične prireditve je, da bo tokrat dogajanje namesto v šestih zaporednih dneh potekalo v dveh zaporednih koncih tedna. Internautica bo tako za obiskovalce odprta od danes do nedelje ter še naslednji konec tedna.

Aktivnosti tudi med tednom

V dnevih med obema koncema tedna bo sejmišče za obiskovalce zaprto, vsem zainteresiranim razstavljavcem pa bodo omogočili, da v sodelovanju z organizatorjem pripravijo posebne tematske dogodke, kot so preizkusi plovil, novinarski dnevi, srečanja zastopnikov posameznih blagovnih znamk in podobno.

Pestro dogajanje

Na Internautici bodo v prvi vrsti na pregleden način predstavili številne navtične novosti in zanimivosti najpomembnejših svetovnih in domačih navtičnih proizvajalcev, organizatorji pa napovedujejo tudi pestro vzporedno dogajanje. Tako se bodo poleg predstavitve motornih plovil in jadrnic, inovacij v navtiki, tehničnih pripomočkov in opreme zvrstili tudi strokovna srečanja in simpoziji. V okviru sejma bodo izbirali tudi jadransko plovilo leta, pripravili pa bodo tudi srečanje starodobnih plovil in vozil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.