Z drogo so zalagali mladostnike

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi so zaradi preprodaje prepovedanih drog ovadili osem oseb, med njimi dva mladoletnika.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi so zadnjih nekaj mesecev zaradi suma, da preprodaja droge, preiskovali skupino oseb. Opravili so štiri hišne preiskave in zasegli manjše količine konoplje, amfetaminov, sestavin za izdelavo prepovedanih drog in različne pripomočke za prodajo.

Kot so sporočili s celjske policijske uprave, so osumljeni s prepovedanimi drogami zalagali predvsem mladostnike s širšega območja Radelj ob Dravi.

Zaradi suma storitve 27 kaznih dejanj s področja prepovedanih drog so radeljski policisti kazensko ovadili osem oseb. Kot navajajo, jih je sedem domačinov, eden pa je z območja Ljubljane. "Med ovadenimi sta bila dva mladoletnika. Eden od njiju je osumljen kar 16 kaznivih dejanj," dodajajo na Policijski upravi Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.