Slovenija > Črna kronika
49 ogledov

Z drogo so zalagali mladostnike

Droga Shutterstock
Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi so zaradi preprodaje prepovedanih drog ovadili osem oseb, med njimi dva mladoletnika.

Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi so zadnjih nekaj mesecev zaradi suma, da preprodaja droge, preiskovali skupino oseb. Opravili so štiri hišne preiskave in zasegli manjše količine konoplje, amfetaminov, sestavin za izdelavo prepovedanih drog in različne pripomočke za prodajo.

Kot so sporočili s celjske policijske uprave, so osumljeni s prepovedanimi drogami zalagali predvsem mladostnike s širšega območja Radelj ob Dravi.

Zaradi suma storitve 27 kaznih dejanj s področja prepovedanih drog so radeljski policisti kazensko ovadili osem oseb. Kot navajajo, jih je sedem domačinov, eden pa je z območja Ljubljane. "Med ovadenimi sta bila dva mladoletnika. Eden od njiju je osumljen kar 16 kaznivih dejanj," dodajajo na Policijski upravi Celje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.