Z junaki nad posledice ujme

Foto: Barbara Eržen
Foto: Barbara Eržen
Žurnal skupaj s finalisti akcije Junak Slovenije in Uradom predsednika Republike Slovenije pripravlja prav posebno "delovno brigado". To soboto – 1. marca – bomo pomagali odstranjevati posledice ujme v Loški dolini.
Oglej si celoten članek

Žurnalov projekt Junak Slovenije se približuje vrhuncu. Vendar pa smo se letos zaradi izjemnega števila pogumnih in častivrednih dejanj posameznikov, ki smo jih vse leto 2013 predstavljali v sklopu našega projekta, na Žurnalu odločili akcijo še nekoliko razširiti in popestriti.

Foto: Žurnal24 Logo Junak Slovenije Žurnal skupaj z 21 finalisti, njihovimi svojci in uradom predsednika republike to soboto – 1. marca – pripravlja posebno "delovno brigado". Skupaj bomo pomagali odstranjevati posledice letošnje ujme – v Loški dolini bomo s skupnimi močmi očistili okolico gradu Snežnik. Akcije se bo udeležil tudi njen častni pokrovitelj – predsednik republike Borut Pahor.

Pred razglasitvijo letošnjega zmagovalca, ki bo prihodnji četrtek, 6. marca, bomo tako skupaj preživeli dan, pomagali, se spoznali in navsezadnje ponovno skupaj naredili nekaj junaškega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.