Slovenija
16 ogledov

Z junaki nad posledice ujme

Grad Snežnik Barbara Eržen
Žurnal skupaj s finalisti akcije Junak Slovenije in Uradom predsednika Republike Slovenije pripravlja prav posebno "delovno brigado". To soboto – 1. marca – bomo pomagali odstranjevati posledice ujme v Loški dolini.

Žurnalov projekt Junak Slovenije se približuje vrhuncu. Vendar pa smo se letos zaradi izjemnega števila pogumnih in častivrednih dejanj posameznikov, ki smo jih vse leto 2013 predstavljali v sklopu našega projekta, na Žurnalu odločili akcijo še nekoliko razširiti in popestriti.

Logo Junak Slovenije  | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Žurnal skupaj z 21 finalisti, njihovimi svojci in uradom predsednika republike to soboto – 1. marca – pripravlja posebno "delovno brigado". Skupaj bomo pomagali odstranjevati posledice letošnje ujme – v Loški dolini bomo s skupnimi močmi očistili okolico gradu Snežnik. Akcije se bo udeležil tudi njen častni pokrovitelj – predsednik republike Borut Pahor.

Pred razglasitvijo letošnjega zmagovalca, ki bo prihodnji četrtek, 6. marca, bomo tako skupaj preživeli dan, pomagali, se spoznali in navsezadnje ponovno skupaj naredili nekaj junaškega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.