Z masko in imitacijo noža prosil za denar

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Policisti so zoper moškega prejeli tri prijave. Izsledili so ga.
Oglej si celoten članek

Na Policijski upravi Maribor so včeraj prejeli tri prijave domnevnih kršitev javnega reda in miru, ki naj bi se nanašale na istega moškega. Ta naj bi z masko in domnevno ostrim predmetom hodil od vrat do vrat in prosil za denar. V enem primeru je pristopil do mladoletne osebe.

Policisti so ga že izsledili ter mu v prekrškovnem postopku zasegli masko in imitacijo noža. V nadaljevanju bodo na Okrajno sodišče v Mariboru podali obdolžilni predlog v zvezi s kršitvijo javnega reda in miru.

Na pojav moškega, ki naj bi hodil od hiše do hiše z gumijasto masko s krvavim motivom na glavi in plastičnim nožem v roki, je v zadnjih dneh opozarjalo več zapisov na družbenih omrežjih. Med drugim so ga opazili v kraju Apače na Dravskem polju, na Ptuju, Vidmu, Hajdini, v Markovcih in Kidričevem.

Slovenija Grožnje v ljubljanski šoli: Dijak pripravil načrt, datum in orožje za streljanje Video Policisti povzročiteljem petkovega kaosa množično delijo položnice

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.