Z mBills odslej tudi vseh bencinskih servisih OMV Slovenija

Foto: Petrol Mbills Predstavitev Mastercard kartice Mbills
Brezstično plačilo z mobilno denarnico mBills na telefonu omogoča že več kot 2000 prodajnih mest, prav v času izolacije pa se je široki mreži pridružil tudi OMV, ki strankam plačila z mBills omogoča na vseh svojih bencinskih servisih v Sloveniji. Tako lahko sedaj gorivo plačate brezstično s telefonom na skoraj 430 bencinskih servisih Petrol in OMV.
Oglej si celoten članek

Po dveh mesecih omejitev in ukrepov za zajezitev koronavirusa se življenje počasi postavlja nazaj na stare tirnice. A v tem času so se navade potrošnikov spremenile. Večja je skrb za zdravje. Več distance. Razkuževanje v trgovinah in čim manj dotikanja javnih površin. Vse to je postala nova resničnost.

Tako kot so se po 11. septembru zaostrili varnostni postopki pri potovanju z letalom, lahko pričakujemo, da bo COVID-19 vplival na spremenjene potrošniške in plačilne navade. Pri tem bo veliko vlogo odigrala tudi dobra uporabniška izkušnja, česar se zavedajo tudi v OMV Slovenija.

Foto: Saša Despot Dizelsko gorivo OMV »Svojim gostom želimo ob vsakem obisku bencinskega servisa omogočiti najboljšo izkušnjo. Znašli smo se v časih, ko sta manj stika in hitrost opravljene storitve postala še pomembnejša faktorja uporabniške izkušnje. Zato smo veseli, da v sklopu svoje ponudbe omogočamo brezstično plačevanje tudi z mobilno denarnico mBills. Bencinski servisi so večfunkcionalna središča, gostom ponujamo široko paleto storitev in izdelkov, kar prepoznavajo tudi sami. Zdaj bo njihov postanek še hitrejši in bolj učinkovit, s tem pa njihovo zadovoljstvo pri obisku bencinskega servisa OMV še večje,« pravi Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija.

Kot odprta platforma za plačevanje se je mobilna denarnica mBills v zadnjem letu že dodobra uveljavila med slovenskimi potrošniki, saj ji danes zaupa že preko 85.000 uporabnikov.

»Vstop OMV v mrežo prodajnih mest mBills je za nas strateškega pomena. Za izkazano zaupanje in priložnost smo hvaležni vodstvu OMV Slovenija. Kot eno glavnih prednosti trgovci izpostavljajo mBills način prejemanja plačil - brez dodatne opreme za trgovca in vnosa PIN številke za stranko. S tem je zagotovljena večja varnost zdravja potrošnikov in zaposlenih. Veseli nas, da so prednosti plačevanja z mBills prepoznali tudi na OMV Slovenija in ravno z začetkom ukrepov za varovanje zdravja svojim strankam ponudili dodatno možnost brezkontaktnega, varnega plačevanja. Sodelovanje OMV z mBills tako potrjuje odprtost naše platforme in dodaja novo vrednost tako v očeh uporabnikov kot tudi drugih trgovcev,« je o sodelovanju z OMV Slovenija povedal Primož Zupan, direktor MBILLS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.