Slovenija
41 ogledov

Z mBills odslej tudi vseh bencinskih servisih OMV Slovenija

Predstavitev Mastercard kartice Mbills Petrol Mbills
Brezstično plačilo z mobilno denarnico mBills na telefonu omogoča že več kot 2000 prodajnih mest, prav v času izolacije pa se je široki mreži pridružil tudi OMV, ki strankam plačila z mBills omogoča na vseh svojih bencinskih servisih v Sloveniji. Tako lahko sedaj gorivo plačate brezstično s telefonom na skoraj 430 bencinskih servisih Petrol in OMV.

Po dveh mesecih omejitev in ukrepov za zajezitev koronavirusa se življenje počasi postavlja nazaj na stare tirnice. A v tem času so se navade potrošnikov spremenile. Večja je skrb za zdravje. Več distance. Razkuževanje v trgovinah in čim manj dotikanja javnih površin. Vse to je postala nova resničnost.

Tako kot so se po 11. septembru zaostrili varnostni postopki pri potovanju z letalom, lahko pričakujemo, da bo COVID-19 vplival na spremenjene potrošniške in plačilne navade. Pri tem bo veliko vlogo odigrala tudi dobra uporabniška izkušnja, česar se zavedajo tudi v OMV Slovenija.

Dizelsko gorivo OMV | Avtor: Saša Despot Saša Despot
»Svojim gostom želimo ob vsakem obisku bencinskega servisa omogočiti najboljšo izkušnjo. Znašli smo se v časih, ko sta manj stika in hitrost opravljene storitve postala še pomembnejša faktorja uporabniške izkušnje. Zato smo veseli, da v sklopu svoje ponudbe omogočamo brezstično plačevanje tudi z mobilno denarnico mBills. Bencinski servisi so večfunkcionalna središča, gostom ponujamo široko paleto storitev in izdelkov, kar prepoznavajo tudi sami. Zdaj bo njihov postanek še hitrejši in bolj učinkovit, s tem pa njihovo zadovoljstvo pri obisku bencinskega servisa OMV še večje,« pravi Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija.

Kot odprta platforma za plačevanje se je mobilna denarnica mBills v zadnjem letu že dodobra uveljavila med slovenskimi potrošniki, saj ji danes zaupa že preko 85.000 uporabnikov.

»Vstop OMV v mrežo prodajnih mest mBills je za nas strateškega pomena. Za izkazano zaupanje in priložnost smo hvaležni vodstvu OMV Slovenija. Kot eno glavnih prednosti trgovci izpostavljajo mBills način prejemanja plačil - brez dodatne opreme za trgovca in vnosa PIN številke za stranko. S tem je zagotovljena večja varnost zdravja potrošnikov in zaposlenih. Veseli nas, da so prednosti plačevanja z mBills prepoznali tudi na OMV Slovenija in ravno z začetkom ukrepov za varovanje zdravja svojim strankam ponudili dodatno možnost brezkontaktnega, varnega plačevanja. Sodelovanje OMV z mBills tako potrjuje odprtost naše platforme in dodaja novo vrednost tako v očeh uporabnikov kot tudi drugih trgovcev,« je o sodelovanju z OMV Slovenija povedal Primož Zupan, direktor MBILLS.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.