Z Merkurjem se pogovarjajo za P+R

Foto: Saša Despot ljubljana 14.03.2012 ljubljanski mestni avtobus, trola, LPP; foto:Sasa Despot
Promet. Župan pričakuje, da bo LPP kmalu do Domžal.
Oglej si celoten članek

"Na liniji Grosuplje–Ljubljana smo število potnikov povečali za 38 odstotkov," je povedal župan Mestne občine Ljubljana (MOL) Zoran Janković. Ker so tovrstne linije uspešne, si MOL pa tudi Občina Domžale prizadevata za mestno linijo LPP do Domžal.

Čakajo ministrstvo

Trenutno čakajo soglasje ministrstva za infrastrukturo in prostor. "Ko bo to uresničeno, bodo vse primestne občine povezane z Ljubljano," je dejal Janković.

Z gorenjske strani se pravkar dogovarjajo za sestanek z Merkurjem. "Del parkirišč pri trgovskem centru v Vižmarjah bi radi imeli za sistem P+R (parkiraj in se pelji)," je pojasnil župan. Če dogovora ne bo, je rezervna lokacija za parkirišče P+R na občinskem zemljišču v Stanežičah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:25 6. Oktober 2013.

    Podpiram, tako bo šlo več denarja v občinske oz državne blagajne. Pa tudi ljudje nebodo rabili 2x plačati vozovnic do …

  • zic
    12:34 6. Oktober 2013.

    zadn cajt in to čimprej

  • 12:11 6. Oktober 2013.

    V kleti žurnalček v kleti! Zato pa je vse zaparkirano pred vhodom, ker ljudje ne vedo ali nočejo vedet da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.