Z motornimi sanmi v sedemletnega otroka

Foto: PU Maribor
Foto: PU Maribor
Motorne sani so sedemletnega otroka prevozile.
Oglej si celoten članek

Policisti so v nedeljo obravnavali nesrečo na smučišču Mariborsko Pohorje. Pred enim od lokalov je 50-letni moški spravil v pogon parkirane motorne sani in dodal plin, pri čemer ni sedel na saneh. Te so speljale in trčile v sedemletnega otroka, ki se je v nesreči lažje poškodoval, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Motorne sani so otroka s sanmi vred porinile naprej, tako da je padel, nato pa so ga še prevozile. Otroka so starši prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor.

Policisti bodo moškega ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@sytria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:38 13. December 2021.

    me sploh zanima kako ta bedak sploh pride na smučišče s to mašino. kot je meni znano na smučišče ne …

  • 13:02 13. December 2021.

    Motorne sanke in kros motorji so stalnica na Pohorju kot pišejo črne kronike . Zakaj policija ne ukrepa preden se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.