Slovenija > Črna kronika
2775 ogledov

Z motornimi sanmi v sedemletnega otroka

Motorne sani PU Maribor
Motorne sani so sedemletnega otroka prevozile.

Policisti so v nedeljo obravnavali nesrečo na smučišču Mariborsko Pohorje. Pred enim od lokalov je 50-letni moški spravil v pogon parkirane motorne sani in dodal plin, pri čemer ni sedel na saneh. Te so speljale in trčile v sedemletnega otroka, ki se je v nesreči lažje poškodoval, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Motorne sani so otroka s sanmi vred porinile naprej, tako da je padel, nato pa so ga še prevozile. Otroka so starši prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor.

Policisti bodo moškega ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@sytria-media.si

Komentarjev 4
  • rd2dmk2 14:38 13.december 2021.

    me sploh zanima kako ta bedak sploh pride na smučišče s to mašino. kot je meni znano na smučišče ne smeš s sankami . če ni reševalna in vzdrževalna služba nima kaj počet. to je isto kot z vodnim skuterjem ...prikaži več v območje za plavanje. ampak eni si vse dobolijo.. problem je pa da vsi ostali to tiho prenašajo(mo). zakaj pa ? ker tak gnoj kot ta zmaga povsod.. namesto da bi tolk časa civilna iniciativa delovala, da gredo v arest taki nasilneži, njihovi advokati pa še sodniki ki jim držijo štango.

  • Avatar Leon
    Leon 13:02 13.december 2021.

    Motorne sanke in kros motorji so stalnica na Pohorju kot pišejo črne kronike . Zakaj policija ne ukrepa preden se zgodi nesreča ? Policija obravnava pohodnike ,ki hodijo po transverzali katere si lastijo uporabniki smučišč .