Z novim hotelom nova delovna mesta

Foto: Žurnal24 Takšen naj bi bil hotel, ko bo dokončan. (Foto: Mestna vrata)
City III. Hotelsko-poslovni kompleks naj bi končali do marca. Gradijo ga tudi v mrzlih dneh.
Oglej si celoten članek

V prvih mesecih prihodnjega leta naj bi zasebni investitor delno dokončal hotelsko-poslovni kompleks City III. “Hotelski del objekta bo dokončan v prvem trimesečju leta 2011, poslovni del pa postopoma v skladu z željami in zaključnimi deli najemnikov oziroma lastnikov poslovnih prostorov,” so pojasnili pri podjetju Mestna vrata, ki je v lasti Zorana Šolaje.

Zdaj se posvečajo predvsem inštalacijsko-obrtniškim delom ter notranji opremi. Investitorji o višini investicije nočejo govoriti, neuradno pa smo izvedeli, da naj bi investicija v hotelski del znašala okoli 9,5 milijona evrov.

Zaposlenih bo sto
Z novo pridobitvijo bo Maribor dobil tudi nova delovna mesta; v objektu bo delo dobilo sto zaposlenih. “Samo v hotelu bo na voljo 40 novih delovnih mest. V teh dneh je končan izbor vodstva in ključnih kadrov za hotel, prodajno-promocijske aktivnosti pa se bodo za hotel okrepile takoj po praznikih,” je povedala Mira Rupnik, ki je v podjetju odgovorna za stike z mediji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.