Slovenija
9 ogledov

Z novim hotelom nova delovna mesta

Takšen naj bi bil hotel, ko bo dokončan. (Foto: Mestna vrata) Žurnal24 main
City III. Hotelsko-poslovni kompleks naj bi končali do marca. Gradijo ga tudi v mrzlih dneh.

V prvih mesecih prihodnjega leta naj bi zasebni investitor delno dokončal hotelsko-poslovni kompleks City III. “Hotelski del objekta bo dokončan v prvem trimesečju leta 2011, poslovni del pa postopoma v skladu z željami in zaključnimi deli najemnikov oziroma lastnikov poslovnih prostorov,” so pojasnili pri podjetju Mestna vrata, ki je v lasti Zorana Šolaje.

Zdaj se posvečajo predvsem inštalacijsko-obrtniškim delom ter notranji opremi. Investitorji o višini investicije nočejo govoriti, neuradno pa smo izvedeli, da naj bi investicija v hotelski del znašala okoli 9,5 milijona evrov.

Zaposlenih bo sto
Z novo pridobitvijo bo Maribor dobil tudi nova delovna mesta; v objektu bo delo dobilo sto zaposlenih. “Samo v hotelu bo na voljo 40 novih delovnih mest. V teh dneh je končan izbor vodstva in ključnih kadrov za hotel, prodajno-promocijske aktivnosti pa se bodo za hotel okrepile takoj po praznikih,” je povedala Mira Rupnik, ki je v podjetju odgovorna za stike z mediji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.