Z ukradeno kartico dvignil 2.600 evrov

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Z ukradeno kartico neznanec dvignil 2.600 evrov, v Dravogradu ropar s pištolo zagrozil natakarici in odnesel dnevni izkupiček, v Celju nekdo ukradel 25 jedilnih servisov.
Oglej si celoten članek

Včeraj nekaj pred deseto je neznanec v Dravogradu oropal gostinski lokal. Neznani storilec, ki je bil čez obraz zakrit s kapo z izrezom za oči, je vstopil v prazen gostinski lokal, natakarici zagrozil s pištolo in zahteval denar. Ko mu je izročila dnevni izkupiček je iz lokala odšel v neznano smer. Visok je bil med 180 in 190 cm, oblečen v temnejša oblačila, sporočajo celjski policisti. 

Ukradli 25 jedilnih servisov

Iz skladišča podjetja na Kidričevi ulici v Celju so neznanci med vikendom ukradli 25 kompletov jedilnega servisa in lastnika oškodovali za dobrih 1.000 evrov. 

V Ravnah na Koroškem so včeraj obravnavali dva vloma. Najprej  v poslovni prostor, od koder je storilec odnesel kuverto z menjalnim denarjem, nato pa še vlom v cvetličarno, kamor je neznanec vlomil skozi okno in ukradel računalnik. 

Z ukradeno kartico dvignil 2.600 evrov

Včeraj so bili celjski policisti obveščeni tudi o vlomu v poslovne prostore v Začretu pri Celju, od koder je neznani storilec odnesel bančno kartico, s katero mu je uspelo dvigniti dobrih 2.600 evrov gotovine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.