Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Z ukradeno kartico dvignil 2.600 evrov

Kartica Nik Rovan
Z ukradeno kartico neznanec dvignil 2.600 evrov, v Dravogradu ropar s pištolo zagrozil natakarici in odnesel dnevni izkupiček, v Celju nekdo ukradel 25 jedilnih servisov.

Včeraj nekaj pred deseto je neznanec v Dravogradu oropal gostinski lokal. Neznani storilec, ki je bil čez obraz zakrit s kapo z izrezom za oči, je vstopil v prazen gostinski lokal, natakarici zagrozil s pištolo in zahteval denar. Ko mu je izročila dnevni izkupiček je iz lokala odšel v neznano smer. Visok je bil med 180 in 190 cm, oblečen v temnejša oblačila, sporočajo celjski policisti. 

Ukradli 25 jedilnih servisov

Iz skladišča podjetja na Kidričevi ulici v Celju so neznanci med vikendom ukradli 25 kompletov jedilnega servisa in lastnika oškodovali za dobrih 1.000 evrov. 

V Ravnah na Koroškem so včeraj obravnavali dva vloma. Najprej  v poslovni prostor, od koder je storilec odnesel kuverto z menjalnim denarjem, nato pa še vlom v cvetličarno, kamor je neznanec vlomil skozi okno in ukradel računalnik. 

Z ukradeno kartico dvignil 2.600 evrov

Včeraj so bili celjski policisti obveščeni tudi o vlomu v poslovne prostore v Začretu pri Celju, od koder je neznani storilec odnesel bančno kartico, s katero mu je uspelo dvigniti dobrih 2.600 evrov gotovine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.