Za 20 € ga posvojite

Foto: Žurnal24 Drevo, ki ga boste posvojili, bodo po praznikih vrnili v gozd. (Foto: iStockpho
Umetno božično drevo. Dobite ga že za 6,99 evra.
Oglej si celoten članek

Nakup. Umetne smreke so v vrtnih in trgovskih središčih na voljo v številnih barvah in velikostih. Izbirate lahko med različnimi odtenki zelene ter belo, črno in srebrno, naprodaj pa so celo smrečice s svetlečimi mikrovlakni.

Umetne cenejše
V Bauhausu vas bo recimo 120-centimetrsko drevesce osnovne kakovosti stalo 18,95 evra, v vrtnih centrih Kalia boste 60-centimetrsko zeleno smreko dobili že za 6,99, enako veliko svetlečo belo smreko pa za 9,59 evra. Za 155-centimetrsko s storži boste odšteli 54,99 evra.

Spremljajte rast drevesa
Na spletni strani Zeleno-drevo.si lahko svoje božično drevesce tudi posvojite. To vas bo stalo 19,90 evra, naslednje leto pa vam bodo za božične praznike pripeljali istega. Spremljajte rast svojega dreveščka!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.