Za avto globa, za bager le opozorilo

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
Parkiranje. Občani se jezijo zaradi delovnega stroja, ki ga nekdo redno parkira pri izolski upravni enoti.
Oglej si celoten članek

"Že dlje se sprašujemo, ali lahko na javnih parkirnih prostorih v obrtno-industrijski coni pri upravni enoti oziroma poslovalnici Mercatorja parkira bager. Večkrat smo bili pri redarjih, ki pa pravijo, da je lastnik delovnega stroja sorodnik enega izmed redarjev oziroma vodilnih. Nam, občanom, za petminutni postanek dajo intervencijsko globo, kadar gre za njihove ljudi, pa ne ukrepajo," se jezi bralka iz Izole.

Prepričat smo se šli sami – na javnem parkirišču za osebna vozila res parkira delovni stroj.

Lastnika opozorili

Z Občine Izola so nam sporočili, da so pri nadzoru parkirišča njihovi redarji ugotovili enako – na njem je delovni stroj, ki ni zapuščen.

"Lastnika so uslužbenci občinskega inšpektorata opozorili in pozvali k odstranitvi bagra, saj je parkirišče namenjeno parkiranju osebnih vozil. Občinski inšpektorat in redarstvo bosta to parkirišče redno nadzirala, in če bodo ugotovljene nepravilnosti, bosta ukrepala skladno s pooblastili," napoveduje tiskovna predstavnica občine Martina Miklavčič Šumanski.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:17 21. April 2012.

    velja preveriti ali bo lastnik upošteval opozorilo in če ne, kaj bodo redarji storili

  • 12:43 21. April 2012.

    Zarežte mu z baterijskim vrtalnikom zarezo v steber hidravljičnega cilindra , al pa zvrtajte luknjo v gumi hidravljično cev, pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.