"Za invalida je bil kar poskočen"

Foto: Bralec
Foto: Bralka
V teh prazničnih dneh, ljudje več nakupujemo, zato opazimo tudi več stvari, ki nas zmotijo. Naš bralec je pred Merkurjem v Litiji fotografiral avto, ki ga je voznik brez slabe vesti pustil na parkirišču za invalide.
Oglej si celoten članek

"Moral sem fotografirati avto. Predvsem zato, da opozarjamo ljudi, naj ne parkirajo na mesta za invalide. Glede na to, kako je bil voznik poskočen, dvomim, da je bil invalid," je zapisal bralec in dodal, da se mu zdi, da je vse več takšnih voznikov, ki se jim ne da zapeljati en krog in poiskati prostega parkirnega prostora.

Kazen 80 evrov

Kazen za parkiranje na označenem parkirnem mestu za invalide, razen za osebe, ki so nosilci veljavnih invalidskih kart, oziroma za njihove spremljevalce, sicer znaša 80 evrov.

Kaj pa menite vi? Smo res preveč malomarni?

Če bi tudi vi z nami radi delili kakšno fotografijo ali zgodbo, nam pišite prek spodnejga obrazca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 12:26 28. December 2012.

    Bi mu še odpustil, če bi bilo polno parkirišče in bi skromno parkirov pri robniku (verjetno tudi če bi (jaz) …

  • 16:08 27. December 2012.

    mentalni invalid, ki se požvižga na vse ostale tako na parkirišču, kot verjetno tudi sicer.

  • 12:33 27. December 2012.

    podpis

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.