Slovenija > Jaz poročam
23 ogledov

"Za invalida je bil kar poskočen"

Napačno parkiran avto Bralka
V teh prazničnih dneh, ljudje več nakupujemo, zato opazimo tudi več stvari, ki nas zmotijo. Naš bralec je pred Merkurjem v Litiji fotografiral avto, ki ga je voznik brez slabe vesti pustil na parkirišču za invalide.

"Moral sem fotografirati avto. Predvsem zato, da opozarjamo ljudi, naj ne parkirajo na mesta za invalide. Glede na to, kako je bil voznik poskočen, dvomim, da je bil invalid," je zapisal bralec in dodal, da se mu zdi, da je vse več takšnih voznikov, ki se jim ne da zapeljati en krog in poiskati prostega parkirnega prostora.

Kazen 80 evrov

Kazen za parkiranje na označenem parkirnem mestu za invalide, razen za osebe, ki so nosilci veljavnih invalidskih kart, oziroma za njihove spremljevalce, sicer znaša 80 evrov.

Kaj pa menite vi? Smo res preveč malomarni?

Če bi tudi vi z nami radi delili kakšno fotografijo ali zgodbo, nam pišite prek spodnejga obrazca.

Komentarjev 13
  • Halied 12:26 28.december 2012.

    Bi mu še odpustil, če bi bilo polno parkirišče in bi skromno parkirov pri robniku (verjetno tudi če bi (jaz) bil invalid).Ampak ne. Tip se ma za takga invalida, da je parkirov čez dva invalidska parkirplaca.Pri parkiranju ...prikaži več lahko dokažeš da si kreten na vsaj dva načina:-lahko parkiraš na prostor za invalide-lahko parkiraš čez dva parkirplacaOn pa je poseben primer, ki potrebuje dva INVALIDSKSA parkirplaca. To je dovolj za manjši kamjon!

  • zokius 16:08 27.december 2012.

    mentalni invalid, ki se požvižga na vse ostale tako na parkirišču, kot verjetno tudi sicer.

  • Janez Pregelj 12:33 27.december 2012.

    podpis