Za najem Lože trije ponudniki

Foto: Žurnal24 Najvišja ponujena najemnina za 270 kvadratnih metrov veliko kavarno Loža je 2.30
Kavarna. Kdo bo najemnik, znano čez en mesec.
Oglej si celoten članek

Na dolgo pričakovani razpis za najem kultne kavarne Loža (Loggia) v mestnem jedru Kopra so prispele tri ponudbe. Najvišjo mesečno najemnino in skoraj tisočak več, kot je bila izklicna najemnina (1.457 evrov), je ponudilo podjetje Ika Zonta, ki ima v Šalari slaščičarno. Njihova ponujena najemnina je 2.300 evrov, za obnovo kavarne pa bi namenili 200 tisoč evrov. Ponudbo je oddal tudi Kolosej – z najemnino v višini dva tisoč evrov in 359 tisoč evri investicijskih sredstev. Tretja ponudba je prispela iz podjetja Pumpa, sicer v lasti Tomaža Beleta, z najemnino 1.560 evrov na mesec in 300 tisoč evri investicijskih vlaganj.

Zaprta tri leta
Katerega ponudnika bo Mestna občina Koper izbrala, bo jasno šele v roku 30 dni. Spomnimo, oktobra bodo minila tri leta, odkar je nekdanja kavarna Loža zaprla svoja vrata, za vnovično odprtje pa so se zavzele tudi civilnodružbene skupine s protestnim shodom. Zadnji najemnik je zanjo plačeval 2.199 evrov na mesec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.