Za odvetnika usoden udarec v glavo

Foto: Žurnal24 Lokal Roxly v Ljubljani
Za posledicami udarca v glavo je umrl 41-letni ljubljanski odvetnik Vladimir Višner, ki je delal v odvetniški pisarni Sonnyja Beronje. Pretepel naj bi ga domneven natakar oziroma varnostnik v lokalu Roxly.
Oglej si celoten članek

Včeraj zjutraj je za posledicami udarca v glavo umrl 41-letni ljubljanski odvetnik Vladimir Višner, po naših podatkih strokovnjak za poslovno pravo, ki je delal v odvetniški pisarni Sonnyja Beronje v Ljubljani.

Pretepel domneven natakar
Po poročanju Sveta je bil napadalec domneven natakar oziroma varnostnik, ki naj bi ga prepoznala tudi glavna priča. Po besednem obračunavanju naj bi 34-letnik Višnerja na terasi za lokalom udaril. Višner naj bi se zgrudil na tla, počeno naj bi imel lobanjsko dno.

Lastnik lokala šokiran
Lastnika lokala Roxly Vukašina Mušića - Vikija smo z novico o smrti šokirali. "Kaj naj rečem? Takrat nisem bil zraven, a se vse vidi na varnostni kameri, ki jo je zasegla policija. Pretep se ni zgodil v lokalu, temveč zunaj, prav tako v pretepu ni bilo vpleteno osebje lokala, temveč gostje," je pojasnil Mušić.

Kot je še dodal, so tistega, ki je odvetnika udaril, v lokalu že videli, medtem ko naj bi Višnerja Mušić videl prvič. "A moram reči, da je bil aroganten. S kolegom sta tudi ostala dolžna," je povedal.

Brat varoval v civilu
Lokal sicer varujejo varnostniki Domna Vivoda iz BBR Security, a le med koncem tedna, če imajo gnečo. "Ta konec tedna ni bilo gneče, kakšnih 15, 20 gostov je bilo. Je pa v vlogi varnostnika nastopil moj brat Uroš, ki je sicer pri BBR redno zaposlen, vendar je bil v civilu," je še pojasnil Mušić. Takrat torej uradno ni bil v službi.

Po zaslišanju na prostost
Policisti so včeraj, ko so jih obvestili, da je odvetnik umrl, priprli 34-letnega moškega zaradi suma storitve kaznivega dejanja posebno hude telesne poškodbe. Ta naj bi se policistom neposredno po dogodku tudi sam javil. Moškega so tako že včeraj odpeljali k preiskovalnemu sodniku, ki ga je po zaslišanju izpustil na prostost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.