Slovenija > Črna kronika
45 ogledov

Za odvetnika usoden udarec v glavo

Lokal Roxly v Ljubljani Žurnal24 main
Za posledicami udarca v glavo je umrl 41-letni ljubljanski odvetnik Vladimir Višner, ki je delal v odvetniški pisarni Sonnyja Beronje. Pretepel naj bi ga domneven natakar oziroma varnostnik v lokalu Roxly.

Včeraj zjutraj je za posledicami udarca v glavo umrl 41-letni ljubljanski odvetnik Vladimir Višner, po naših podatkih strokovnjak za poslovno pravo, ki je delal v odvetniški pisarni Sonnyja Beronje v Ljubljani.

Pretepel domneven natakar
Po poročanju Sveta je bil napadalec domneven natakar oziroma varnostnik, ki naj bi ga prepoznala tudi glavna priča. Po besednem obračunavanju naj bi 34-letnik Višnerja na terasi za lokalom udaril. Višner naj bi se zgrudil na tla, počeno naj bi imel lobanjsko dno.

Lastnik lokala šokiran
Lastnika lokala Roxly Vukašina Mušića - Vikija smo z novico o smrti šokirali. "Kaj naj rečem? Takrat nisem bil zraven, a se vse vidi na varnostni kameri, ki jo je zasegla policija. Pretep se ni zgodil v lokalu, temveč zunaj, prav tako v pretepu ni bilo vpleteno osebje lokala, temveč gostje," je pojasnil Mušić.

Kot je še dodal, so tistega, ki je odvetnika udaril, v lokalu že videli, medtem ko naj bi Višnerja Mušić videl prvič. "A moram reči, da je bil aroganten. S kolegom sta tudi ostala dolžna," je povedal.

Brat varoval v civilu
Lokal sicer varujejo varnostniki Domna Vivoda iz BBR Security, a le med koncem tedna, če imajo gnečo. "Ta konec tedna ni bilo gneče, kakšnih 15, 20 gostov je bilo. Je pa v vlogi varnostnika nastopil moj brat Uroš, ki je sicer pri BBR redno zaposlen, vendar je bil v civilu," je še pojasnil Mušić. Takrat torej uradno ni bil v službi.

Po zaslišanju na prostost
Policisti so včeraj, ko so jih obvestili, da je odvetnik umrl, priprli 34-letnega moškega zaradi suma storitve kaznivega dejanja posebno hude telesne poškodbe. Ta naj bi se policistom neposredno po dogodku tudi sam javil. Moškega so tako že včeraj odpeljali k preiskovalnemu sodniku, ki ga je po zaslišanju izpustil na prostost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.