Za smrt je kriv starejši viličar

Preiskava smrti 52-letnika, ki je v ponedeljek zvečer umrl v garaži v Vodrižu, je potrdila, da je vzrok smrti zastrupitev z ogljikovim monoksidom.
Oglej si celoten članek

Razlog, da je v prostoru prišlo do prekomerne koncentracije tega smrtonosnega plina, je bil v uporabi starejšega viličarja na plinski pogon, so danes sporočili iz Policijske uprave Celje. Ogljikov monoksid je povzročil smrt 52-letnega moškega, ki je v garaži popravljal vozilo.

Z njim je bil takrat tudi 54-letni moški, ki je dogodek prijavil in ki se je prav tako zastrupil z ogljikovim monoksidom. Pomoč so mu nudili v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec. Tam so na opazovanju v ponedeljek obdržali tudi zdravnika in reševalca, ki sta prispela na kraj dogodka, ter svojce, ki so bili prav tako v garaži, v kateri so gasilci izmerili povečano koncentracijo ogljikovega monoksida.

Razlog, da je v prostoru prišlo do prekomerne koncentracije tega smrtonosnega plina, je bil v uporabi starejšega viličarja na plinski pogon, so danes sporočili iz Policijske uprave Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.