Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Za smrt je kriv starejši viličar

Preiskava smrti 52-letnika, ki je v ponedeljek zvečer umrl v garaži v Vodrižu, je potrdila, da je vzrok smrti zastrupitev z ogljikovim monoksidom.

Razlog, da je v prostoru prišlo do prekomerne koncentracije tega smrtonosnega plina, je bil v uporabi starejšega viličarja na plinski pogon, so danes sporočili iz Policijske uprave Celje. Ogljikov monoksid je povzročil smrt 52-letnega moškega, ki je v garaži popravljal vozilo.

Z njim je bil takrat tudi 54-letni moški, ki je dogodek prijavil in ki se je prav tako zastrupil z ogljikovim monoksidom. Pomoč so mu nudili v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec. Tam so na opazovanju v ponedeljek obdržali tudi zdravnika in reševalca, ki sta prispela na kraj dogodka, ter svojce, ki so bili prav tako v garaži, v kateri so gasilci izmerili povečano koncentracijo ogljikovega monoksida.

Razlog, da je v prostoru prišlo do prekomerne koncentracije tega smrtonosnega plina, je bil v uporabi starejšega viličarja na plinski pogon, so danes sporočili iz Policijske uprave Celje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.