Za Španijo 12 evrov

Foto: Žurnal24 Dvorana v Stožicah bo svoj ognjeni krst doživela 10. avgusta s košarkarsko tekmo
Cena vstopnice za nogometno tekmo proti Avstraliji še ni znana.
Oglej si celoten članek

Če boste vstopnico za prvo tekmo v Športnem parku Stožice kupili v predprodaji, si boste lahko košarkarski obračun med Slovenci in Španci ogledali za 12 evrov, je povedal Anže Blažič, predstavnik za odnose z javnostmi Košarkarske zveze Slovenije (KZS).

V prodaji jih bo do 7.000
Ker dvorana še ni zgrajena, na KZS ne morejo napovedati, kdaj in koliko vstopnic bo mogoče kupiti, prav tako ne cen vstopnic za prve vrste, ki bodo zagotovo dražje. Na KZS predvidevajo, da bo v prodaji od šest do sedem tisoč vstopnic, tri tisoč jih bo KZS razdelila med svoje pokrovitelje, partnerje, trenerje in nekdanje reprezentante, tri tisoč pa jih bo namenila Mestni občini Ljubljana (MOL), ki ji bo dvorano v najem za to tekmo dala zastonj. Tekma bo 10. avgusta.

Tudi Nogometna zveza Slovenije (NZS) bo stadion v Stožicah za prvo tekmo proti Avstraliji, ki bo dan pozneje, dobila brezplačno. “Ker se z MOL še pogovarjamo o tem projektu, je prezgodaj govoriti o ceni vstopnic in o tem, koliko jih bo v prodaji ter kdaj jih bo mogoče kupiti,” je povedal Matjaž Krajnik, predstavnik za odnose z javnostmi NZS. V Stožicah bodo premierno nastopili tudi rokometaši, vendar datum tekme in tekmec še nista znana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.