Slovenija
3 ogledov

Za Španijo 12 evrov

Dvorana v Stožicah bo svoj ognjeni krst doživela 10. avgusta s košarkarsko tekmo Žurnal24 main
Cena vstopnice za nogometno tekmo proti Avstraliji še ni znana.

Če boste vstopnico za prvo tekmo v Športnem parku Stožice kupili v predprodaji, si boste lahko košarkarski obračun med Slovenci in Španci ogledali za 12 evrov, je povedal Anže Blažič, predstavnik za odnose z javnostmi Košarkarske zveze Slovenije (KZS).

V prodaji jih bo do 7.000
Ker dvorana še ni zgrajena, na KZS ne morejo napovedati, kdaj in koliko vstopnic bo mogoče kupiti, prav tako ne cen vstopnic za prve vrste, ki bodo zagotovo dražje. Na KZS predvidevajo, da bo v prodaji od šest do sedem tisoč vstopnic, tri tisoč jih bo KZS razdelila med svoje pokrovitelje, partnerje, trenerje in nekdanje reprezentante, tri tisoč pa jih bo namenila Mestni občini Ljubljana (MOL), ki ji bo dvorano v najem za to tekmo dala zastonj. Tekma bo 10. avgusta.

Tudi Nogometna zveza Slovenije (NZS) bo stadion v Stožicah za prvo tekmo proti Avstraliji, ki bo dan pozneje, dobila brezplačno. “Ker se z MOL še pogovarjamo o tem projektu, je prezgodaj govoriti o ceni vstopnic in o tem, koliko jih bo v prodaji ter kdaj jih bo mogoče kupiti,” je povedal Matjaž Krajnik, predstavnik za odnose z javnostmi NZS. V Stožicah bodo premierno nastopili tudi rokometaši, vendar datum tekme in tekmec še nista znana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.