Za ugrabitev dobil sedem let in dva meseca zapora

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sodišče je izreklo kazen Milani Trivkoviću za sodelovanje pri ugrabitvi Zorice Škrbić.
Oglej si celoten članek

Sodišče ga je obsodilo na sedem let in dva meseca zapora za sodelovanje pri ugrabitvi Zorice Škrbić. Tožilka Mateja Gončin je sicer zanj zahtevala skoraj 10 let zaporne kazni. Sodba še ni pravnomočna.

Sojenje Mučena in ubita Zorica na avtu našla sledilno napravo

Milan Trivković se je skupaj z Željkom Petrovičem in Blagojem Sazdovom spravil nad pokojno Zorico Škrbić, da bi jim povedala, kje je 20 milijonov evrov, ki so jih njen partner in njegovi kolegi ukradli iz sefov SKB. Škrbićevo so dlje časa opazovali, nato pa jo 26. junija 2014 ugrabili in odpeljali v gozd ob robu Ljubljane. Trivković naj bi kraj zapustil, preostala dva pa sta Škrbićevo mučila do jutra. 

Slovenija Osumljeni mučenja Zorice Škrbić pobegnil

Trivković je bil na prvem sojenju oproščen, nato pa je višje sodišče maja lani sodbo razveljavilo in zadevo vrnilo v ponovno sojenje. To se je začelo avgusta lani. Trivkovića so junija lani prijeli na območju Brežic, potem ko je pobegnil. Krivdo je ves čas zanikal.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.