Za umor sumijo mamo in mladoletnico

Foto: Duško Marušiš/PIXSELL
Foto: Duško Marušiš/PIXSELL
Triletnika naj bi umorila 32-letnica, skupaj z še eno osumljeno mladoletno osebo. Za vse skupaj naj bi vedel še 29-letni moški, ki dogodka policiji ni prijavil.
Oglej si celoten članek

Hrvaška policija sumi, da so se 32-letnica in mladoletna oseba dogovorile, da bodo usmrtile tri leta starega otroka, kar naj bi storile 23. maja v večernih urah v Puli. Truplo dečka so okoli devete ure neslednjega dne našli na morski obali

Iz istrske policijske uprave so sporočili, da sta 32-letna hrvaška državljanka in mladoletna hrvaška državljanka osumljeni, da sta storili kaznivo dejanje umora. Osumljen je tudi 29-letni hrvaški državljan, ki je za dejanje vedel, a ga ni prijavil.

Zločin naj bi se zgodil na ulici Akvilejski prilaz, po dejanju pa naj bi storilki truplo odvrgli v morje na območju Madrača. 32-letnica je po dejanju okoli polnoči prijavila, da je deček pogrešan. 

29-letnik naj bi se skupaj z drugima dvema osumljenkama dogovarjal, kako bi kaznivo dejanje prekrili, kar so poskušali tako, da so prijavili izginotje dečka.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:23 26. Maj 2017.

    Če je to res, linčati vse tri in to počasi, da okusijo strast smrti v mukah, prasici in prasca.

  • bfg
    22:03 25. Maj 2017.

    Slovenština vam je pa jaka strana, kajneda I.H..

  • bfg
    22:03 25. Maj 2017.

    Slovenština vam je pa jaka strana, kajneda I.H..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.