Slovenija > Črna kronika
120 ogledov

Za umor sumijo mamo in mladoletnico

Umor triletnika v Puli Duško Marušiš/PIXSELL
Triletnika naj bi umorila 32-letnica, skupaj z še eno osumljeno mladoletno osebo. Za vse skupaj naj bi vedel še 29-letni moški, ki dogodka policiji ni prijavil.

Hrvaška policija sumi, da so se 32-letnica in mladoletna oseba dogovorile, da bodo usmrtile tri leta starega otroka, kar naj bi storile 23. maja v večernih urah v Puli. Truplo dečka so okoli devete ure neslednjega dne našli na morski obali

Iz istrske policijske uprave so sporočili, da sta 32-letna hrvaška državljanka in mladoletna hrvaška državljanka osumljeni, da sta storili kaznivo dejanje umora. Osumljen je tudi 29-letni hrvaški državljan, ki je za dejanje vedel, a ga ni prijavil.

Zločin naj bi se zgodil na ulici Akvilejski prilaz, po dejanju pa naj bi storilki truplo odvrgli v morje na območju Madrača. 32-letnica je po dejanju okoli polnoči prijavila, da je deček pogrešan. 

29-letnik naj bi se skupaj z drugima dvema osumljenkama dogovarjal, kako bi kaznivo dejanje prekrili, kar so poskušali tako, da so prijavili izginotje dečka.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • maresem 07:23 26.maj 2017.

    Če je to res, linčati vse tri in to počasi, da okusijo strast smrti v mukah, prasici in prasca.

  • bfg 22:03 25.maj 2017.

    Slovenština vam je pa jaka strana, kajneda I.H..

  • bfg 22:03 25.maj 2017.

    Slovenština vam je pa jaka strana, kajneda I.H..